back

Køkkenkursus – Madværkstedet og Phytokost

Skrevet den 10. september 2018

Hvornår:
7. november 2018 kl. 18:00– 21:00
2018-11-07T18:00:00+01:00
2018-11-07T21:00:00+01:00
Hvor:
Madværkstedet
A. Andersens Vej 24B
8600 Silkeborg
Danmark
Pris:
200

Mere grønt – mindre kød!

Er I klar på udfordringen med at skære op for grøntsagerne, og lidt ned for kødet i køkkenet?

Så tilbyder Madværkstedet nu ”Less Meat – Meatless” – et kursus med hovedfokus på det plantebaserede, og inspirationen til at skære ned for kødforbruget.

Madværkstedet kommer med input, opskrifter og inspiration til hvordan I skærer op for det grønne derhjemme, I får fifs og tricks til at åbne op for mulighederne i bl.a. bønner og linser og hvordan

I sætter grønt, krydderier, og kvalitetsolier op mod hinanden, så I oplever den FULDE smagsoplevelse. 

Kurset varer i ca. 3 timer, hvor vi laver en smuk, lækker og farvestrålende buffet, måske med lidt juleinspiration, baseret på overvejende lokale og økologiske råvarer.

Til sidst nyder vi middagen sammen i godt selskab, under vores hyggelige ”Cook & Talk” koncept.

Der serveres gåsevin med kort og lang stråle, samt kaffe og te. Det er muligt at købe øl, vin og vand.

Medlemspris 200 kr. (Ikke medlemmer 375 kr.)

Tilmelding senest 20. oktober til Jette på tlf. 2173 1179.