back

Vinsmagning i f.m. den ordinære generalforsamling

Skrevet den 25. september 2019

I forbindelse med den ordinære generalforsamling vil der i år være vinsmagning ved Liber Vin v/ Lene Stentoft fra Randers.

Du kommer til at smage 6-8 forskellige vine, både hvid, rød og måske en enkelt dessertvin. Præcis hvor mange forskellige vine afhænger af antallet af deltagere, men de plejer at regne med knap en flaske pr. deltager.

Det er vine, Liber Vin selv importerer fra udvalgte producenter i både europæiske og oversøiske lande.

Under smagningen lærer du, hvordan man smager på en vin, hører om hvad der gør vinene forskellige og selvfølgelig lidt om de mennesker, der står bag den enkelte vin. Du får også et par tips, som du måske kan bruge, når du står foran hylderne med vin i supermarkedet.

Prisen for deltagelse i vinsmagningen er 125 kr. pr. deltager, hvoraf du som medlem kun skal betale 50 kr. (resten betaler foreningen). Medbring venligst beløbet i kontanter.

Tilmelding til Jette senest fredag 4. oktober på mail jetvig14@gmail.com eller send en SMS på 2173 1179.

Du er selvfølgelig velkommen til kun at deltage i generalforsamlingen.