back

Besøg på Beder Gartnerskole

Skrevet den 1. juni 2017

På årets første sommerdag fik de omkring 30 deltagere i dag en rigtig god oplevelse, da de mødtes til Åbent Hus arrangementet på Beder Gartnerskole.

Vi havde mulighed for at gå rundt og inspicere de unge anlægsgartneres svendestykker, som de netop havde fået bedømt. Det var meget spændende at se, hvordan de havde udført den anlægsopgave, de havde trukket. Og de unge mennesker fortalte gerne om, hvordan de havde grebet opgaven an. En række meget forskellige og flotte resultater.

Desuden kunne vi gå rundt i de store væksthuse, i planteskoleafdelingen, se blomsterbinderier, se på jord- og skovbrugsarbejde og meget mere. En del gjorde da også en god handel i planter og blomster, inden de tog hjem.

Midtvejs holdt vi kaffepause med Karens hjemmebag. uhm !

At solen så strålede fra en skyfri himmel, satte bare prikken over i-et.